torsdag 22. april 2010

Sommerspring


Tenk, om berre nokre veker kan vi springe berrføtt i graset, kanskje... kvile litt når ein plutseleg blir trøytt :-)Vi kan finne fram sommarkjolane frå i fjor og invitere gode venner på utelunsj.

Vi kan jukse litt og legge kjøpte bær på sommarfat .....og le ilag med gode venner medan krøllane flagrar i sommarlufta..Vi kan sjå på sommarbilete frå somrane som er gått..

...og hente fram lukta av sjø og sommar...


... sjøstjerner, steinar og skjell i fjæra..... og følelsen av småstein mellom tærne...
Åhhhh, det kjekkaste er å glede seg!
Ha ein finfin dag i sola :)

5 kommentarer:

 1. For nokon herlege bilder!!:) Fekk ein akutt lengsel etter sommaren! Gledar meg som ein liten unge!!:)
  Ha ein fin dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Nydelig! Ingenting er som sommer, en varmende sol som gir ny energi, sommerkjoler og mat ute i det fri. Og jeg kan tenke meg at sommeren er enda finere når man får egne barn. Gleder meg til somrene med Mathea:)

  Håper du så kommentaren min under Tyskland-innlegget ditt, også håper jeg du fikk med deg innlegget mitt om den fantastiske butikken din- du fikk nemlig så mange rosende ord som jeg gjerne vil du skal se.

  Ønsker deg og dine en varmende, avslappende og livsnytende helg!

  Smil fra Marthe

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Jammen spennande butikk du har. Skal besøke den en dag eg er i stryn. Bor i Volda.
  Fin blogg du har :)
  Besøk gjerne bloggen min. Min hjerteblogg.
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 4. Velkommen innom butikken, Anna Lisa. Eg opnar igjen onsdag om ei veke, etter planen. Målarane må berre få gjort seg ferdige med husfasaden først...

  Marthe, eg les alt du har skrive, vert berre heilt satt ut av dei rosande orda... ikkje lett å vite kva ein skal skrive som kommentar til det. Heilt overveldande... :)) Bloggen din er forresten veldig artig å følge med på. Håpar eg ser deg i Stryn snart.., har jobb til deg eg, veit du :)

  Klem frå Jannicke :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for helsing :-) Så fin blogg du har, og for nokre fantastiske sommarbilder!! Eg vart heilt misunneleg når eg las om deg :-) Eg lengtar etter "berre å vere" og gjere det eg har lyst til. Men slik er det ikkje når ein har mann som jobbar vekke, fjøsen full av dyr, er mamma og turisvert og attpåtil er skapt ustrukturert. Men av og til "stel" eg meg ei fristund og bloggar litt :-) Spennande med butikk då!!! Er det i Stryn? Lykke til!!

  mvh frå Aina på Hakallegarden

  SvarSlett